söndag 21 januari 2007

TomO's Söner


"Det var på våren 1999 den 16 April, ända tills denna dagen hade laget hetat RMZL (Rasta Mutta Zimmer Lienen) ett projekt startat på sommaren 1998 av Smack och Lonkas. Men under ett otroligt mysigt besök hos Malin Ring skickar Lonkas ett meddelande från sitt konfimationsläger och ger oss det nya namnet TOM O:S SÖNER. Samma kväll bestämmer sig ledningen för att anmäla sig till Arla Inline challange och blir 16 reservlag. Men detta skulle inte stoppa laget att bli The best of the best of the best.
Laget bestog då utav JN, Jolt, Lonkas, Smack och Tomp.

Efter att Gustav och Simon från ett konkurrerande inlinelag, provocerat Smack och Jolt utanför SMU-gården om att dom skulle slå Tom O:s Söner utan problem. Så tog ledningen ett viktigt beslutet att skicka iväg laget på en veckas hårdträningläger. Efter denna vecka hade ledningen fått upp ögonen för muren Jonni boy, som var så vig, så att byxorna sprack redan vid första räddningen.

Efter en hård och intensiv match, där David Bergqvist körde över Smacks fingrar så att dom blev alldeles blåa, vann Tom O:s Söner utan större problem med 8-1.

I början av sommaren 1999 så skappades även en "musikalisk" del av Tom O:s Söner som framför Backstreet Boys låtar. Under denna sommaren gjordes även en hemsida kanske inte den bästa men gästboken används flitigt än idag.

Man man skaffade sig oxå två extra spelare nämligen Henk och Fhager.

Men innan sesongen började så sa Tomp och Henk upp sina miljon kontrakt med laget för att gå med i ett annat lag.

Denna spelar förlusten tog hårt på laget. Men det tog ledningen två samtal så va det klart. Man satte in Fhager som heltid spelare och draftade Erik "E§§et" Johansson till laget sedan va saken biff.

Och det senaste som har hänt e denna nya sidan som kom upp våren 2000 kom denna sidan upp som e bättre, större, och innehålls rikare.

Och Onsdagen 12/4 så var Tom O:s söner nere på Gekås i Ullared, affären kallas även Ullared av många mennsker. De köpte efter många om och (s)men match kläder till hela laget.

Och vi har nu hittat våran headchearleader, det blev efter många undersökningarar och tester Alexander "Lalle" Kjellberg.

Läget nu:

Lagmedlemmarna ser fram i mot att börja träna som smen, specielt Lonkas som har fått sej ett par nya inlines. Och vi söker flera goa Broddar är som vill bli chearleaders, vi har skrapat i hop ett par stycken, men det räcker inte ändå. Det behövs mer. Så det är bara att anmäla sig på våran e-mail Tom_Os_Soner@hotmail.com . Så inom kort så kommer ni att får se de speciellt utvalda chearsleaders. Ni kan oxå maila om ni vill spela en match mot oss. Nu är det även så att

Så kom igen, vi are ready to rumble."

Damn! Det var goda tider!

Besök gärna hemsidan: http://web.telia.com/~u31206974/

Inga kommentarer: